Style by Tyra

Kolla va dom har fått in på stylebytyra.se. För er som aldrig lyckas lägga den förbannande eyeliner så finns det nu tatueringar att lägga på för endast 89kr. Det här måste jag ju bara testa!
Kommer nog föredra att göra egen dock, men fick inspiration av eyeliner som går in mot ögat igen. Super läckert och måste göras snarast! :)


 

Jag har ju alltså själv inte testat dom, men så här stor det i produktbeskrivningen på hemsidan:

Du klipper ut eyelinern efter form, tar bort plasten och sätter den på ögat där den ska sitta, alltså i ögats kurva och så långt in du kan för att undvika mellanrum sedan baddar med en blöt handduk och vips så är det klart!

Eyelinern sitter som en smäck så du behöver inte vara rädd för att den ska börja kladda under kvällen. På bilden har vi kompletterat med vanlig eyeliner för bäst resultat.

Du tvättar bort den med vanlig sminkrengöring eller tvål och den sitter ungefär som en vattenfast mascara, försvinner inte på en sekund men gnugga lite med en handduk så lossnar den.
OBS! Funkar inte att återanvända

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Style by Tyra

  1. Pingback: Klistra dit en eyeliner « Spotlife | Exklusivt Bloggnätverk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>