Sweet dreams?!?

Det blev ingen miljon för mig inatt.
Istället drömde jag om något som jag tror kommer hända mig.

Det hände Sanaz igår natt också, hon drömde en sak på natten så på morgonen kände hon att hon var tvungen att göra det som hon gjorde i drömmen, och det störda är att det var som i drömmen!! det var som att hennes drömmar gav henne ett tecken.

Läskigt det där med drömmar… 

Inatt drömde jag om en sak som jag tror kommer inträffa mig. Jag hoppas inte det. Jag undrar hur drömmar funkar… Jag kan drömma om sånt som jag är orolig över ska inträffa, så det kanske ligger i ens undermedvetna…

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>